Kadir Doğulu aldatma iddiasına tepki verdi! "Evet, ihanet ettim"

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun adı Aşkın Tarifi dizisindeki başrol arkadaşı Serra Arıtürk'le anılmıştı. Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ü Serra Arıtürk'le aldattığı iddiasına çok çarpıcı cevaplar verdi. İşte detaylar...

Kadir Doğulu aldatma iddiasına tepki verdi! "Evet, ihanet ettim"

Başarılı oyuncu Kadir Doğlu ile kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül 2016 yılında dünya evine girmişlerdi. Güzel giden evliliklerinin ortasına bomba gibi bir aldatma iddiası düşmüştü. Kadir Doğulu'nun eski rol arkadaşı Serra Arıtürk'le eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilmişti. Bu iddialara Kadir Doğulu'dan cevap geldi.

Kadir Doğulu aldatma iddiasına tepki verdi! "Evet, ihanet ettim" - Resim : 1

Önceki gün bir iş görüşmesi için gittiği Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu, hakkında çıkan iddialar ile ilgili şunları söyledi:

"İhanet ettim" 

Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim" diyerek, iddiaları ti'ye aldı. Daha sonra sözlerine, "Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etti.

Kadir Doğulu aldatma iddiasına tepki verdi! "Evet, ihanet ettim" - Resim : 2

"Hadi oradan"

Doğulu açıklamasına, "Bu haberi yapanlara sadece 'Hadi oradan' diyorum. Siz böyle bir iddiaya inanıyor musunuz gerçekten? Neslihan ile çok mutluyuz" sözlerini ekledi.

Kadir Doğulu aldatma iddiasına tepki verdi! "Evet, ihanet ettim" - Resim : 3

Eşi Neslihan Atagül’ün yurt dışında aldığı ödüller için oyuncu, "Evet, bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi" ifadelerini kullanan Doğulu, "Bugün birkaç toplantım var. O yüzden böyle giyindim. Ama bana bu görüşmelerle ilgili bir şey sormayın lütfen, detay veremeyeceğim" dedi.