Kadir Şeker ile ilk röportaj! Tahliye haberini nasıl öğrendi?

Konya'da yeniden yargılandığı davada 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker bugün tahliye edildi. Şeker tahliye haberini ilk televizyondan öğrendiğini söyledi. İşte Kadir Şeker’in cezaevinden çıktıktan sonraki ilk açıklamaları.

Kadir Şeker ile ilk röportaj! Tahliye haberini nasıl öğrendi?

ı.Konya'da, sevgilisini darbettiğini düşündüğü Özgür Duran’ı, engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker, Kadir Şeker için 4. Ağır Ceza Mahkemesine verilen itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle 7 Temmuz 2022 Perşembe günü tahliye edildi.

Akşehir Ceza İnfaz Kurumu'ndan çıkan Kadir Şeker, anne ve babasıyla sarılıp hasret giderdi. Şeker ailesi adeta bayram öncesi bayram yaptı.

Kadir Şeker 2 buçuk yıl sonra evinde

2 yıl 5 ay 1 gün süreyle tutuklu bulunduğu Akşehir Cezaevinden tahliye olan Kadir Şeker, ailesiyle birlikte konvoy eşliğinde evine geldi.

Kadir Şeker, araçtan indikten sonra kendisini bekleyen yakınları ve arkadaşlarıyla hasret giderdikten sonra evine girdi. Baba Cengiz Şeker gazetecilere, "Biz çok acı çektik. Bu istenmeyen bir olay" dedi.

İşte ilk röportaj

Avukat Yağmur Başak Erzurum'un da yer aldığı evde yakınlarıyla kameralara poz veren Kadir Şeker, ilk açıklamalarını da burada yaptı. Şeker, tahliye kararını ilk kez televizyondan öğrendiğini söyledi.