Kadir'i büyük bir sürpriz bekliyor! O Kız dizisi 16.bölüm full izle! O Kız 16.bölüm izleme ekranı

İlk bölümleriyle bile reytingleriyle adından söz ettiren O Kız dizisinin 16.bölüm detayları merak konusu oldu. Seyirciler arama motorlarında “"O Kız 16. bölüm izle, O Kız ilk bölüm izle" gibi araştırmalar yapıyor. İşte O Kız 16.bölüm izleme linki ve detayları…

Kadir'i büyük bir sürpriz bekliyor! O Kız dizisi 16.bölüm full izle! O Kız 16.bölüm izleme ekranı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi haline gelen O Kız dizisinin başrollerinde  Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer yer alıyor. Her Çarşamba günü ekranlara gelen dizide heyecan bir türlü dinmiyor. İşte O Kız 16.bölüm detayları…

Sitare zaferini kutluyor

 Zeynep ve Ozan'ı samimi bir şekilde gören Doruk, gördüğü manzara karşısında şoka girer. Ozan da ondan çok farklı bir durumda değil. İkisi de birbirine tamamen zıt duygularla Zeynep'e kilitlenmiş durumdadır.

 Entrikaları bitmeyen Sitare ise zaferini kutlamak için elinde iki kadehle Ozan'ın yanına gelir, kadehini manalı bir şekilde Ozan'ın kadehine tokuşturur. Yine amacına ulaşmıştır.

 Operasyon devam ederken, polisler herkesi yere yatırmıştır, hiçbir şeyden haberi olmayan Kadir'in teslim ettiği paketin içinden çıkan uyuşturucu maddeler polisler tarafından ele geçirilir. Kadir şok olmuş durumdadır. Heyecan ve panikle neler olduğunu anlamaya çalışan Kadir'i büyük bir sürpriz beklemektir.

 

 O KIZ DİZİSİ İZLEME EKRANI