Kafasını saksıya çarptı diye hastaneye götürülen, çocuğun başından çıkan aileyi kahretti

Gaziantep’te kafasını saksıya çarptığı düşünülen çocuğun başından mermi çıktı. 8 yaşındaki çocuk ailesi tarafından hastaneye götürülünce gerçek ortaya çıktı. Aile çocuğun kafasında mermi olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.

Kafasını saksıya çarptı diye hastaneye götürülen, çocuğun başından çıkan aileyi kahretti

Gaziantep'te 2022 yılına girerken yılbaşı gecesi patlatılan havai fişekleri izlemek için terasa çıkan 8 yaşındaki çocuğun kafasına yorgun mermi isabet etti.

Aile çocuğun kafasını saksıya çarptığını düşünerek pansuman için hastaneye götürdü. Yapılan kontroller sonrasında 8 yaşındaki çocuğun kafasına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi.  7 ay yoğun bakımda kalan Ahmet Bilgin bir yıllık tedavi süreciyle yeniden hayata tutundu.

“BEYİNDE KANAMA MEVCUTTU, KOMADAYDI”

Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel, “Ahmet Bilgin isimli çocuk hastanemize yaklaşık bir yıl önce ateşli silah yaralanması nedeniyle getirildi. Beyinde ödem, kanama mevcuttu komadaydı. 2 müdahale gerçekleştirdik. Bir tarafında maalesef kısmi zayıflık gelişti. Taburcu oldu. Kontrolümüzün birinci yılında iyi gördük ama daha fizik tedaviye ihtiyacı var” dedi.

 Kafasını saksıya çarptı diye hastaneye götürülen, çocuğun başından çıkan aileyi kahretti - Resim : 1

“BAŞINDA MERMİ VAR DEDİLER”

Ahmet Bilgin’in Babası Mehmet Fatih Bilgin çocuğu Ahmet Bilgin’in kafasına saksıya vurduğunu düşünerek hastaneye pansuman için gittiklerini belirterek, “2022 yılbaşında oğluma havadan gelen yorgun mermi isabet etti. Oğlum havai fişekleri izlemek için terasa çıktı. Arkasında saksı vardı. Kafasından kan gelmeye başlayınca saksıya çarptı sandık. Sonra yakında bulunan bir özel hastaneye pansuman için gittik. Filmini çektiler başında mermi var dediler. Orada ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk ettiler. Oğlum burada 7 ay yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımın ardından fizik tedaviye başladık bugünde kontrole geldik. Umudumuzu hiç kaybetmedik. Oğlumuzun iyileşeceğine inandık. Allaha şükür oğlumuza kavuştuk” ifadelerine yer verdi.