Kahraman ağabey bebek kardeşinin boğazından oyuncak parçasını böyle çekip aldı... Rekor kıran video

Sosyal medyada iki kardeşin oyun oynadığı anlar gündem oldu. Henüz 3 yaşındaki olan bir ağabey ve bebek olan kardeş oyun oynarken tehlikeli anlar yaşandı. Bebek bir anda elindeki oyuncağın bir parçasını yuttu. Ağabeyi ise hiç beklemeden kardeşinin boğulduğunu fark ederek parmağını boğazına sokup onu kurtardı.

Twitter’da 3 yaşındaki ağabey ve bebek olan kardeşinin oyun oynadığı anlar gündem oldu. İkili güzel vakit geçirirken, küçük bebek bir anda elindeki oyuncak parçasını yuttu. 3 yaşındaki ağabeyinin büyük bir soğukkanlılıkla olaya müdahale ettiği anlar sosyal medyada 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Görüntüler kısa sürede gündem olmayı başarırken sosyal medya kullanıcıları gönderiyi adeta yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.
 
YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Kameranın saniye saniye kaydettiği anlarda 3 yaşındaki ağabeyinin küçük kardeşini kurtardığı anlar sosyal medyada takdir topladı. Chris Evans’ın Twitter’dan paylaştığı görüntüler diğer sosyal medya platformlarında da kısa sürede yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları gönderiyi yorum yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye “İlk çocukların ailenin bel kemiği olduğunu söyleyip duruyorum. İşte bu da kanıtı” yorumunu ekledi.