Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetmişti! Taha Duymaz'ın annesi acısını anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, yaşadığı büyük acıyı anlattı. Anne Duymaz, depremden bu yana Taha’nın mutfağından başka bir yerde uyuyamıyor. Duymaz’ın annesi çocuklarının mezarını her gün ziyaret ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetmişti! Taha Duymaz'ın annesi acısını anlattı

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay, en fazla zararı alan il olmuştu.

Yaptığı yemeklerin tariflerini sosyal medyada paylaşan Taha Duymaz, kısa sürede milyonlarca insanın sevgisini kazanmıştı. Hatay'ın Yayladığı ilçesinde yaşayan Taha Duymaz ise yaptığı yemeklerle fenomen haline gelmişti.

Taha Duymaz, depremlere kardeşleri Umut ve Melek ile birlikte Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalandı ve hayatını kaybetti.

Anne Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadı. Anne Meryem Duymaz, yaşadığı büyük acıyı anlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetmişti! Taha Duymaz'ın annesi acısını anlattı - Resim : 1

“MEZARLARINA GELMEZSEM HASTA OLUYORUM”

Evlatlarının mezarlarına gelmediğinde hasta olduğunu dile getiren Meryem Duymaz, “Rahmetli çok iyi bir insandı, beni çok seviyordu. Rabbim rahmet eylesin evlatlarıma. Depremde evlatlarım öldüler; 1 sene olacak, unutamıyorum. Her gün ağlıyorum, her an aklımdalar.

Çok zor, Rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşanmaz. Taha’m her şeyi yapardı. Bize ve kardeşlerine bakardı. Taha’mın hayali çoktu, unutamam.

Mezarlarına gelmezsem hasta oluyorum, gelince rahatlıyorum. Dua ediyorum, konuşuyorum. Taha için şimdi ben de yemek yapıyorum. Her gün gece yatamıyorum.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetmişti! Taha Duymaz'ın annesi acısını anlattı - Resim : 2

"TAHA VEFAT ETTİĞİNDEN BERİ MUTFAĞINDA YATIYORUM"

Depremden bu yana Taha’nın mutfağında uyuduğunu ve başka yerde rahat edemediğini ifade eden anne Duymaz, “Burada Taha’nın mutfağında yatıyorum. Başka yerde rahat edemiyorum. Gidiyorum, diğer odaya sonra yine mutfağa geliyorum. Mutfağa yatağımı serdim, burada yatıyorum.