Kahramanmaraş merkezli depremin simgesi olmuştu! ‘Yarın okulum var’ sözüyle hafızalara kazınmıştı! Depremden 71 saat sonra kurtarılan Ahmet Eren okula başladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden 71 saat sonra kurtarılan ve ‘Yarın okulum var’ sözüyle hafızalara kazınan Ahmet Eren, dedesinin yaşadığı Mersin’de okuluna başladı. 8 yaşındaki Ahmet Eren, Mut Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun ikinci sınıfa ders başı yaptı.

Depremin ardından enkazdan 71 saat sonra kurtarılan Minik Ahmet Eren'in kendisini kurtaran ekiplere söylediği cümle herkesi duygulandırmıştı. Ahmet Eren'in ilk sözleri 'Yarın okulum var' olmuştu.

DERS BAŞI YAPTI

Tedavisi tamamlanan ve sağlığına kavuşan Ahmet Eren Mersin’in Mut ilçesinde ikamet eden dedesi Ahmet ve babaannesi Ayşe Aydın ile yaşamaya başladı. Ahmet Eren bugün Mut Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda ikinci sınıfta ders başı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depremin simgesi olmuştu! ‘Yarın okulum var’ sözüyle hafızalara kazınmıştı! Depremden 71 saat sonra kurtarılan Ahmet Eren okula başladı - Resim : 1

Ahmet Eren bugün Mut Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda ikinci sınıfta ders başı yaptı. Okula dedesi ile gelen Ahmet Eren, bahçede arkadaşlarıyla oynayıp, özlem giderdi.

Depremden sonra geldiği Mersin Mut'ta birinci sınıfın ikinci dönemini tamamlayan Ahmet Eren, "3 aydır yoktum. Çok mutlu oldum. Öğretmenimi ve arkadaşlarımı özlemiştim. İlk geldiğimde okulumu çok sevmiştim" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremin simgesi olmuştu! ‘Yarın okulum var’ sözüyle hafızalara kazınmıştı! Depremden 71 saat sonra kurtarılan Ahmet Eren okula başladı - Resim : 2