Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde yoğun ve etkili kar yağışı yaşandı

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kırsal bölgeleri de etkisi altına aldı. Bölgede etkili olan şiddetli kar yağışı sonrası ekipler arterleri ulaşıma açık tutmak için kar küreme çalışmaları gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde yoğun ve etkili kar yağışı yaşandı

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde ve kırsal bölgelerinde etkili olan şiddetli kar yağışı sonra ekipler arterleri ulaşıma açık tutmak için kar küreme çalışmaları gerçekleştirdi. 

KAR KÜREME ÇALIŞMALARI YAPILDI

Kar yağışıyla birlikte araç trafiğinde oluşabilecek aksamaların önüne geçmek için kar küreme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, arterleri ulaşıma açık tutuyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca çalışma gerçekleştirilen adresler arasında, Yedikuyular Kayak Merkezi yolu, Çağlayancerit ilçesinde Soğukpınar - Kaleköy yolu ile Onikişubat’ta Kümperli - Çağırkan Grup Yolu yer aldı.

Yapılan açıklamada, “Kar yağışıyla birlikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

 

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde yoğun ve etkili kar yağışı yaşandı - Resim : 1