Enkazda kalmaktan saniyeyle kurtuldu! Apartman bir anda yerle bir oldu! İşte depremin yeni görüntüleri...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve binlerce insanın ölümüne yol açan depremlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ın merkez üssü Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depreme ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan Barbaros Apartmanı'nın çökme anı anbean kameralara yansıdı. Görüntülerde, deprem anında binanın şiddetli bir şekilde sallandığı ve kısa süre sonra çöktüğü görüldü.

MARKETTEKİLER ETRAFA SAÇILDI
Bir başka görüntü ise Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'ndeki bir markette kaydedildi. Görüntülerde, market rafları ile gıda maddelerinin depremin şiddetiyle etrafa saçıldığı anlar yer alıyor. Son görüntü ise Onikişubat ilçesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerindeki markette kaydedildi. Şiddetli deprem, market içindeki güvenlik kamerasına yansıdı.

 


TV BİNASI HASAR GÖRDÜ
Pazarcık merkezli 04.17'deki 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından, 13.24'te meydana gelen Elbistan merkezli depremde hasarlı çok sayıda bina yıkıldı. İkinci büyük depremin yıkıcı etkisiyle Kahramanmaraş'ta yayın yapan Aksu Televizyonu'nun Dulkadiroğlu ilçesindeki binasında da hasar oluştu.

SON ANDA KURTULDU
Deprem anı, televizyon binasındaki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kanaldaki yıkım anı ve binanın yanındaki 8 katlı başka bir binanın yıkılmasının yer aldığı görüntülerde, güvenlik görevlisinin de depremden sadece birkaç saniye önce binadan ayrılarak enkaz altında kalmaktan son anda kurtulması da görülüyor.