“Kahverengi ses” sosyal medyayı salladı! Bünyeye temiz hava etkisi yaratıyor!

Sosyal medyada dolaşan bir ses tam 84 milyon kez tıklandı! TikTok’ta viral olan ses dinleyenlerin iddiasına göre kulaklarınıza ve bünyenize “temiz hava etkisi” yaratıyor. İşte ‘mucize ses’le ilgili detaylar…

“Kahverengi ses” sosyal medyayı salladı! Bünyeye temiz hava etkisi yaratıyor!

Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta tam 84 milyon kere tıklanan ses olay yarattı. Kullanıcıların iddialarına göre bu sesi dinledikten sonra kendinizi yumuşak bir battaniyeyle sarılmış gibi hissediyorsunuz.

Kahverengi ses” nedir?

Kahverengi sesi bazı insanlar odaklarını geliştirmek için, bazıları ise uykuya dalmak için kullanır. Bu sesi keşfeden Yazar Zadie Smith ise gece gündüz dinlediğini söylüyor. Peki kahverengi ses nedir? Ve işe yarıyor mu?

Kahverengi ses TikTok'ta yeni bir uğultu olarak ortaya çıktı. Kimileri tam olarak uğultu olmadığını daha çok dalga çarpma sesi ya da şiddetli yağmuru andırdığını ifade ediyor. Kimisi “irtifada huzur içinde seyreden boş bir uçak gibi” bile diyor. Kahverengi gürültü TikTok’ta her yerde! Ses için açılan #brownnoise hashtag'inde tam 84 milyon görüntüleme var.

Bu sesten sonra siz nasıl hissedeceksiniz?

Kahverengi ses ile alakalı en trend videolardan biri (1,3 milyon görüntüleme), @NatalyaBubb adlı kullanıcının kahverengi sesi denediği video olarak gözüküyor. Videoda önce şaşırmış, sonra büyülenmiş görünüyor.

“Kahverengi ses” sosyal medyayı salladı! Bünyeye temiz hava etkisi yaratıyor! - Resim : 1

"Bütün düşünceler nereye gitti?"

Kahverengi sesi dinleyen Natalya Bubb “Bütün düşünceler nereye gitti?” başlığıyla videoyu  bpaylaştı. Videoyla ilgili yorum yapanlar ve diğer kahverengi-gürültü videoları çekenler de çoğunlukla aynı hisleri paylaşıyor.

İşte sesi deneyenlerden bazı yorumlar:

 “Gözlerimi kapattım ve kelimenin tam anlamıyla HİÇBİR ŞEY düşünmedim.”

“Beynimi mümkün olan en iyi şekilde yumuşatıyor”

“Bu kulağıma temiz hava gibi geldi”

Yazar Zadie Smith ise “Beynimi güvenle sardığım yumuşak ağırlıklı bir battaniye gibi” diyor.