Kalbi duran 4 aylık bebek yerde hareketsiz şekilde yatıyordu... Kahraman jandarma minik canı suni teneffüs ile hayata döndürdü!

Adıyaman'da ailesi ile birlikte konteyner kentte kalan 4 aylık İkra bebeğin kalbi durdu. Annesinin acı çığlıklarının yankılandığı o anlarda, civarda devriye atan jandarma ekipleri duruma fark etti. Duruma müdahale eden bir jandarma personeli, minik İkra'yı kalp masajı ve suni teneffüs yaparak hayata döndürdü. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, Siteler Mahallesi'nde bulunan konteyner kentte meydana geldi. Dilan Tatbaş, 4 aylık bebeği İkra'yı hareketsiz görünce çığlıklar içinde yardım istedi. Bu sırada konteyner kentte devriye görevi yapan jandarma ekipleri, küçük bebeği kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan minik İkra, Bebek Yoğun Bakım Servisi'ne alındı.

O ANLAR KAMERAY YANSIDI

Öte yandan, jandarma ekiplerinin bebeğe kalp mesajı ve suni teneffüs yapması ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Minik İkra'nın tedavisinin sürdüğü hastanenin doktorlarından Özlem Çolak, küçük bebeğin hastalığıyla ilgili bir tanı konulmadığını belirterek, takibinin sürdüğünü söyledi.