Kalça şovu olay olan Berrak Tüzünataç isyan etti! "Gerçekten çok şaşırıyorum"

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, olay olan kalça şovu paylaşımının ardından yapılan yorumlara tepki gösterdi. Tüzünataç, "Bir grup insan kendi hayat gündemlerini bir kenara bırakıp benim kaç kilo olduğum, nasıl göründüğüm, nasıl görünmem gerektiğiyle ilgili bir mesai harcıyor. Yani buna gerçekten çok şaşırıyorum" dedi.

Kalça şovu olay olan Berrak Tüzünataç isyan etti! "Gerçekten çok şaşırıyorum"

Berrak Tüzünataç, uzun zaman sonra sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansıyla gündem oldu.

Dansını paylaştığı videoya "Poponun büyümeye ihtiyacı var", "Kalçan nerede?", "Çok zayıfsın" gibi yorumlar yağınca Tüzünataç bu kez yeni bir video paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Oyuncu yapılan yorumları şu sözlerle eleştirdi.

"BUNA GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRIYORUM"

"Ben 7-8 senedir aynı kilodayım çok da memnunum. Kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum. Fakat ne zaman bir yere gitsem, bir şey giysem, bir grup insan kendi hayat gündemlerini bir kenara bırakıp benim kaç kilo olduğum, nasıl göründüğüm, nasıl görünmem gerektiğiyle ilgili bir mesai harcıyor. Yani buna gerçekten çok şaşırıyorum çünkü hayatta bir sürü çok daha önemli şeyler var ve ben memnunum önemli olan da bu. Keyfimize bakalım, giyim kuşam, kilo vesaire bunlar kişinin kendisini bağlayan şeyler."