Kaldırımda otururken dehşeti yaşadı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kaldırımda oturan bir kişi, pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz şahıs ticari bir taksiye binerek kaçtı.

Kaldırımda otururken dehşeti yaşadı!

29 yaşındaki Semih B. bir mobilya mağazasının önünde arkadaşları ile oturuyordu. Bir anda  Öz Sipahi Sokak’tan  gelen pompalı tüfekli bir kişi ateş ederek Semih B.'yi vurdu. Kurşunlar şans eseri Semih B.'nin eline ve ayağına isabet etti.

Kimliği belirsiz saldırgan  kendisini bekleyen bir ticari taksiye binerek kayıplara karıştı. Olayı gören arkadaşları bir yandan durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirirken, diğer yandan da Semih B.’ye ilk yardımda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Taksi onu almak için bekliyordu

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ambulansta yapılan Semih B., Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Semih B.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak inceleme başlattı. Ekipler görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda ticari taksi ile olay yerinden kaçan kimliği belirsiz şahısın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.