Kaldırımları araçlar işgal etti! Vatandaşlar yolda yürüdü

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Ertuğrul Bey sokaktaki kaldırımı işgal eden araçlar yüzünden, vatandaşlar yoldan yürümek zorunda kalıyor. Çevreden geçen bazı vatandaşlar araçların bu görüntüsü hakkında olumsuz yorumlar yaparken, kaldırıma trafik dubası koyularak bu sorunun çözülebileceğini belirtti.

Kaldırımları araçlar işgal etti! Vatandaşlar yolda yürüdü

Eskişehir’de bir sokaktaki kaldırıma hiçbir engel tanımadan park edilen araçlar, vatandaşları yolda yürümek zorunda bırakıyor.
Odunpazarı ilçesi Ertuğrul Bey sokaktaki kaldırım alanına park edilen araçları dikkat çekti. Normal şartlarda yayaların kullanması gereken kaldırıma araçların park etme görüntüsü otoparkı andırdı. Şehrin işlek sokaklarından olan söz konusu noktada yeterli sayıda trafik dubasının olmadığı, mevcut dubaların ise kırıldığı görüldü. Kaldırımda park edilmiş araçların yoğunluğu vatandaşların yürümesini zorlaştırırken, onları sokakta yürümek zorunda bırakıyor. Çevreden geçen bazı vatandaşlar araçların bu görüntüsü hakkında olumsuz yorumlar yaparken, kaldırıma trafik dubası koyularak bu sorunun çözülebileceğini belirtti.