Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında?

ATV’nin yeni dizisi Kalp Yarası’nın tanıtımı yayınlandı. Toprak Can Adıgüzel dizide; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran ile başrolü paylaşacak. Peki; Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncusu Toprak Can Adıgüzel kimdir?

Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan yaz dizisi ‘Kalp Yarası’ seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran gibi isimler yer alıyor. Peki; Toprak Can Adıgüzel kimdir? Toprak Can Adıgüzel kaç yaşında, nereli?

Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1  TOPRAK CAN ADIGÜZEL KİMDİR?

26 Ocak 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Toprak Can Adıgüzel öğrencilik hayatı boyunca çeşitli tiyatro oyunları ile sahne almaya ve müzikle ilgilenmeye başlamış. 2012 yılında İstanbul'a taşınan Adıgüzel, yüksek öğretim eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamış.

Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

TOPRAK CAN ADIGÜZEL’İN OYNADIĞI DİZİLER

‘Benim Adım Feuerbach’ isimli tiyatro oyunla sahne almaya başlayan genç oyuncu 2019 yılında da Toy İstanbul’da ‘Yak Bunu’ isimli oyunda yer almıştır. Toprak Can Adıgüzel ilk olarak, Fox Tv ekranlarında yer alan Kadın adlı dizinin final bölümündeki İsmail karakteri ile de adını duyurmuştur.

Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 3

Son olarak Adıgüzel, Show Tv ekranlarının sevilen dizisi ‘Alev Alev’ de Ali karakterini oynadı. Şimdilerde ise ATV ekranlarının yeni dizisi Kalp Yarası’nda Yaman rolüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 4