Kamala mitinginde Gazze protestosu

ABD başkan adayı Kamala Harris, Arizona mitinginde Gazze’de barış isteyen protestoculara seslendi. Biden ile gece gündüz çalıştığını söyleyerek, “Rehineleri evine getirmek için ateşkesin vakti geldi” dedi.

Kamala mitinginde Gazze protestosu

Kamala Harris’in mitingine katılanlar, Gazze’deki katliamı protesto etti ve barış çağrısında bulundu. ABD başkan adayı Kamala Harris, Arizona’da miting yaptı ve o sırada savaş karşıtları slogan attı. Gazze’ye barışın gelmesini istediler. Kamala Harris, o sırada protestocuları anlamak için duraksadı.

Demokrat başkan adayı, Gazze’de barış anlaşmasının sağlanması için Biden ile gece gündüz çalıştığını söyledi. Harris’in sözleri üzerine salonda alkış tufanı koptu ve herkes sevinç çığlıkları attı.

Sessizliğin ardından başkan adayı tekrar söze başladı. Hafta başlarında, savaş protestocuları Detroit bölgesindeki bir miting sırasında Harris’in sözünü kesti. Harris, Gazze’deki "soykırım" hakkında slogan atan gruba, “Donald Trump’ın kazanmasını istemiyorsanız, sessiz olun” dedi.