Kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girerken polise yakalandılar! Ancak akıllanmadılar

Okuyucudan gelen enteresan itiraf herkesi şaşırttı. Tavsiye almak için ilişkisine ait tüm detayları açıklayan kadının yazdıkları okuyanların ağzını açık bıraktı. Sevgilisinin sürekli tuhaf yerlerde cinsel ilişkiye girmek istediğini söyleyen kadın, polise yakalanmalarına rağmen sevgilisinin isteğinden vazgeçmediğini anlattı.

Kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girerken polise yakalandılar! Ancak akıllanmadılar

Yurt dışı kaynaklı bir gazete okuyucusu, ilişkisine yönelik endişelerinden bahsetti ve tavsiye istedi. İlişkisinin tüm detaylarına yer veren yazısını okuyanlar, şoke oldu. Daha önce sevgilisiyle birlikte açık alanda cinsel ilişkiye girdiği sırada polise yakalandıklarını anlatan kadın, sevgilisinin akıllanmadığını ve hala enteresan yerlerde cinsel ilişki talebinden vazgeçmediğini anlattı. Bu konu da ne yapabileceğini bilmeyen kadın destek istedi. 

Kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girerken polise yakalandılar! Ancak akıllanmadılar - Resim : 1

HALA İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Yaşadıkları korkunç deneyime rağmen erkek arkadaşının hala dışarıda cinsel ilişki istemesinin onu rahatsız ettiğini ancak erkek arkadaşının sürekli kendisini ikna etmeye çalıştığını anlattı. Erkek arkadaşı için "Bu, soğuğu asla hissetmeyen ve vahşi suda yüzmeyi seven bir adam." yorumunda bulundu. Genç kadın, erkek arkadaşı için dışarıda özel anlar yaşama fikrinin muhteşem olduğunu ancak kendisi için böyle olmadığını ifade etti. 

İlişkilerinin nasıl başladığından bahseden kadın, "Geçen yıl onu etkilemek için çok istekliydim. O uzun süreli partnerinden ayrıldıktan sonra nihayet Nisan ayında bir araya geldik ve ben de benimkinden ayrıldım." dedi. İlişkilerinin ilk döneminde bu deneyimlerin heyecanlı olduğunu ve pek çok farklı alanda özel dakikalar yaşadıklarını anlatan kadın, geçtiğimiz eylül ayında polise uygun olmayan bir şekilde yakalandıklarını ve kadın memurlar tarafından azarlandıklarını anlattı. 

Kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girerken polise yakalandılar! Ancak akıllanmadılar - Resim : 2

İLİŞKİSİ KARİYERİNİ ETKİLEYEBİLİR

Son dönemde işinde yükseleceğinden ve kariyer hedeflerinden bahseden kadın, bu heyecanlı ilişkinin kariyerinin önüne geçmesini istemediğini ancak erkek arkadaşının bir türlü kendisini anlamadığını söyledi. Erkek arkadaşına "hayır" cevabını vermekten de çekinen kadın, hem başkasını bulmasından hem de yalnız yaşamanın maddi olarak kendisine zarar vereceğinden korktuğunu dile getirdi ve tavsiye istedi.

"HAYIR, TEŞEKKÜRLER" DEME HAKKINIZ VAR VE MESELE BU KADAR

Endişeli okuyucusuna cevap veren köşe yazarı, "Öncelikle, dışarıda cinsel birliktelik yaşamak istemiyorsanız, bir “mazerete” ihtiyacınız yok. "Hayır, teşekkürler" deme hakkınız var ve mesele bu kadar. Kendine ait bir aklı olan bir bireysin ve açık havada yakınlaşmak seni rahatsız etmiyorsa, o zaman kendine karşı dürüst olmalısın. Sevgilin, açıkça eğlence ve macera istiyor. Her türlü hava koşulunda ve tüm risklere rağmen dışarı çıkmayı çok seviyor. Bu onun için sorun değil, ama senin için sorunsa, o zaman ciddi tartışmaların yapılması gerekiyor. Gerçek şu ki, ilişkinizin ilk günleri eğlenceli ve özgürdü. Sen ve o, uzun süreli ilişkilerden yeni çıkmış ve anlamsız hissediyordunuz. Ancak o zamandan beri koşullarınız ve öncelikleriniz değişti ve şimdi tekrar doğru düşünüyorsunuz. Yaşadığınız utanç verici deneyim seni sarsmış ve endişe ediyorsun. O senin için tamamen doğru değilse, tekrar kendi başına olmaktan korkamazsın. Potansiyelinize ulaşmak ve siz olmak için bir ilişki içinde olmak gerekli değildir." cevabını verdi.