Kamyon kullanırken Tik Tok'ta canlı yayın açtı! Jandarma yayına katılıp mesaj attı

Seyir halindeyken Tik Tok uygulaması üzerinden canlı yayın yapan kamyon şoförü, jandarma komutanlığına bağlı trafik ekiplerinin radarına takıldı. Jandarma ekipleri, izleyici gibi yayına katılıp " Takip Et” ve “İlerde Jandarma Var” mesajlarını attı. Şoför, uyarıyı dikkate almayınca yolda çevrildi. Sürücü hakkında cezai işlem uygulandı.

Kamyon kullanırken Tik Tok'ta canlı yayın açtı! Jandarma yayına katılıp mesaj attı

Anadolu Yakası Otoyolu'ndda seyir halindeyken  'Tik Tok' uygulaması üzerinden canlı yapan kamyon şoförü, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerinden kaçamadı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ 

Bir kargo firmasının çalışanı olduğu ortaya çıkan kamyon şoförünün, aynı güzergahta daha önce de canlı video çekimi yaptığı ortaya çıktı. Şoför hakkında yasal işlem yapıldı.

Kamyon kullanırken Tik Tok'ta canlı yayın açtı! Jandarma yayına katılıp mesaj attı - Resim : 1

JANDARMA, CANLI YAYINA BAĞLANDI

Yapılan araştırma ve takip sonucunda; bahse konu araç sürücüsünün kullanıcı adı tespit edildi. Canlı yayına izleyici gibi bağlanan Jandarma ekipleri, şoföre “Öndeki Trafik Jandarmasını Takip Et” ve “İlerde Jandarma Var” mesajlarını attı. İlk etapta uyarıları dikkate almayan şoför, Jandarma ekiplerinin ileride kendisini beklediğini görünce canlı yayını sonlandırdı.

Kamyon kullanırken Tik Tok'ta canlı yayın açtı! Jandarma yayına katılıp mesaj attı - Resim : 2

YASAL İŞLEM YAPILDI 

Jandarma ekiplerini karşısında gören şoför, başta inkâr etse de canlı yayın kamera kayıtları ve personelin yaka kamera kayıtlarının izlenmesinin ardından canlı yayın yaptığını kabul etti. Bir kargo firmasının çalışanı olduğu ortaya çıkan kamyon şoförünün, aynı güzergahta daha önce de canlı video çekimi yaptığı ortaya çıktı. Seyir esnasındayken, sosyal paylaşım platformu üzerinden canlı yayın yaparak, trafikte tehlikeye nedne olan kamyon şoförü hakkında yasal işlem yapıldı