Kan donduran cinayet! Eşini öldürdü 20 parçaya ayırdı; Düdüklü tencerede kaynatıp köpeklere verdi

Hindistan kan donduran cinayetin detaylarıyla sarsıldı. 56 yaşında bir adam eşini öldürüp 20 parçaya ayırmaktan tutuklandı. Olayın detayları ise daha dehşet verici. Eşini öldürüp parçaladıktan sonra düdüklü tencerede pişirip köpeklere yedirmiş…

Kan donduran cinayet! Eşini öldürdü 20 parçaya ayırdı; Düdüklü tencerede kaynatıp köpeklere verdi

Hint Polis Komiseri Shrikant Pathak'ın basına yaptığı açıklamaya göre şüpheli şahıs 56 yaşındaki Manoj Shani, 32 yaşındaki eşi Saraswati Vaidya'yı öldürdü. Cesedi 3-4 gün sakladıktan sonra eşinin cansız bedenini 20 parçaya ayırdı. Parçalara ayırdıktan sonra bir kısmını kaynatıp köpeklere verdiği bir kısmını da etrafa attığı düşünülüyor. 

DÜDÜKLÜ TENCEREDE KAYNATTI!

Hindistan basınından derlenen bilgilere göre Shani'nin eşinin parçalarını düdüklü tencerede kaynattığı ve sonra cesedin parçalarını plastik torbalara doldurduğu belirtildi. Shani, eşinin ceset parçalarının bir kısmıyla köpekleri besledi.

4 Haziran'da işlendiği belirtilen cinayetin ardından Manoj Shani gözaltına alındı.

CİNAYET NEDENİ BİLİNMİYOR

Sanığın eşini parçalara ayırmak için elektrikli alet kullandığı belirtilirken açıklamada "Vücudun bazı parçaları eksik gibi görünüyor. Sanığın ceset parçalarını kademeli olarak farklı alanlara atmış olabileceğinden şüpheleniyoruz" denildi. Zanlının cinayeti neden işlediği ise henüz bilinmiyor. 

Hindistan yasalarına göre sanık Manoj Shani, cinayet ve delillerin yok edilmesi suçlarından yargılanacak.