Kan donduran görüntüler! 14 yaşındaki çırak masum kediyi duvardan duvara vurdu!

Antalya'da berber çırağı olan M.A. (14), dükkanda bakılan kediyi kendisini tırmaladığı bahanesiyle duvardan duvara fırlattı. Görüntülerde zavallı kedinin 50'den fazla kez tekmelendiği görüldü.

4 Ekim'de, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Tahılpazarı Bulvarı'ndaki erkek kuaföründe Mehmet Yiğit, 2 yıl önce sahiplenip, 'Çakıl' adını verdiği kediyi, çalıştığı kuaför salonunda beslemeye başladı. Gün içinde hareketli ve sevimli tavırlar sergileyen Çakıl'ın 1 haftadır sürekli yattığını ve yürüyüşünde aksamalar olduğunu gören hayvansever Yiğit, kediyi veterinere götürdü. Muayenede kedinin sol arka patisinde tırnak kırılması olduğu belirlenip, tedavi edildi. Kediyi gün içinde bir an olsun yanından ayırmayan Yiğit, durumdan şüphelendi ve kamara kayıtlarına bakmak istedi.

Kan donduran görüntüler! 14 yaşındaki çırak masum kediyi duvardan duvara vurdu! - Resim : 1

ZAVALLI HAYVANI YERDEN YERE VURMUŞ

Kamera kayıtlarını inceleyen Yiğit, Çıraklık Meslek Okulu öğrencisi olan ve kuaförde meslek edinmek için çalışan M.A.'nın kediye işkence ettiğini gördü. Yiğit, kuaförde kimsenin bulunmadığı saatlerde M.A.'nın kediyi ense kısmından tutup arka odaya götürdüğünü ve defalarca tekmelediğini, duvara vurduğunu ve yere yatırıp başına bastığını gördü. 5 dakika 22 saniyelik güvenlik kamerası kaydında M.A.'nın, defalarca kaçan kediyi tekrar yakalayıp arka odaya götürüp darbettiği görüldü. M.A., aralıklarla süren olayda, 10'dan fazla kez duvara ve yere fırlattığı kediye 50 kez tekme attı. Şiddet olayı aynı kuaförde çalışan başka çırağın dükkana gelmesiyle sonlandı.

Kan donduran görüntüler! 14 yaşındaki çırak masum kediyi duvardan duvara vurdu! - Resim : 2