Kan donduran olay! Kolu poşette taşındı

Bursa'da, ağaç kesme motorunun üzerine düşen 46 yaşındaki Nagihan F.'nin kolu, dirsek ile el arasından koptu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan F., kolunun yerine dikilmesi için ameliyata alındı.

Kan donduran olay! Kolu poşette taşındı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Nagihan F., evlerinin bahçesinde odun kesmek için çalıştırılan motorlu testerinin üzerine düştü. Korkunç olayda Nagihan F.'nin kolu koparken, Nagihan F. hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

İnegöl'ün kırsal Hamamlı Mahallesi'nde evli ve 2 çocuk annesi Nagihan F. (46), evlerinin bahçesinde odun kesmek için çalıştırılan motorlu testerenin yanından geçerken, dengesini kaybedip üzerine düştü.

Kan donduran olay! Kolu poşette taşındı - Resim : 1

Dirsek ile el arasından koptu

Nagihan F.'nin sağ kolu dirsek ile el arasından koptu. İhbar üzerine mahalleye sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ambulansla Nagihan F., İnegöl Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Kol, buz bulunan poşete konuldu

Kolu ise içinde buz bulunan poşete konup, otomobille aynı hastaneye götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Nagihan F., buz kabına konulan kolu ile birlikte Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kan donduran olay! Kolu poşette taşındı - Resim : 2

Ameliyata alındı

Nagihan F., kolunun yerine dikilmesi için ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.