Kanal D'nin yeni dizisi fragmanıyla ağlattı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "O kız" dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Erkan Petekkaya'nın performansı tüyleri diken diken etti.

Kanal D'nin yeni dizisi fragmanıyla ağlattı

Kanal D, ekranlarda fırtınalar estirecek yeni bir projeyle yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Başrolde Erkan Petekkaya'nın yer aldığı "O Kız" dizisi ilk fragmanıyla izleyiciden tam not aldı. Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirmeye hazırlanan yeni dizisi şimdiden herkesi duygulandırdı.

 İkilinin uyumu çok beğenildi

Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan O Kız dizisinin tanıtımında baba ve kızı canlandıran Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer, ilk kez izleyici karşısına çıktı. İzleyicilerin kalbine dokunan tanıtım sosyal medyada da büyük beğeni toplarken, ikilinin uyumu izleyici tarafından çok beğenildi.

İşte "O Kız" dizisi ilk tanıtım

"O Kız" dizisinin konusu

Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya, sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız'da 'Kadir'e hayat verecek.

Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak

"O Kız" dizisi oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği O Kız'ın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.