Kanepede sızan genç kız, çocukluk arkadaşının tecavüzüne uğradı

Arkadaş partisinde aldığı alkolün etkisi ile kanepede sızan genç kız, uyandığında çocukluk arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini gördü. Genç kızın şikayeti ile tutuklanan tecavüzcü gence 6 yıl hapis cezası verildi.

Kanepede sızan genç kız, çocukluk arkadaşının tecavüzüne uğradı

İskoçya'nın Glasgow şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Shannon Wood, geçen nisan ayında en yakın arkadaşının evinde verdiği partiye katıldı. Alkolün etkisiyle parti sonrası salondaki kanepede sızan Shannon, uyandığında çocukluğundan beri tanıdığı ve aile dostlarının oğlu olan Andrew Kane'in kendisine tecavüz ettiğini gördü. 

Kanepede sızan genç kız, çocukluk arkadaşının tecavüzüne uğradı - Resim : 1

Çocukluk arkadaşının tecavüzüne uğradı

Shannon Wood, yakın bildiği arkadaşı Kane tarafından uyurken tecavüze uğradı. 

Kanepede sızan genç kız, çocukluk arkadaşının tecavüzüne uğradı - Resim : 2

Genç kadın, ailesinin ve Kane'nin ailesinin birbirlerini 30 yıldır tanıdıklarını, Kane ile beraber büyüdüklerini ve ondan böyle bir şey beklemediğini söyledi.

Shannon, partiye gittiğinde Kane'i orada görünce kapının önünde bir süre sohbet ettiklerini daha sonra beraber içeri girdiklerini söyledi.

Ayıldığında çıplak olduğunu farketti

Genç kız, biraz fazla alkol alınca başının döndüğünü, kanepede uyuyakaldığını belirtti.

Kanepede sızan genç kız, çocukluk arkadaşının tecavüzüne uğradı - Resim : 3

Shannon, gözlerini açınca Kane'in elbiselerini çıkartıp kendisiyle ilişkiye girdiğini gördü ve koşarak korku içinde arkadaşına durumu anlattığını söyledi.

6 yıl hapis cezası aldı

Talihsiz kadın ertesi gün polise şikayette bulundu. Geçen hafta mahkeme Kane'e altı yıl hapis cezası verdi. Ruh sağlığının bozulduğunu söyleyen Shannon, cezanın yeterli olmadığını söyledi. Kaynak: Haberler