Kanlar içinde yere yığıldı! Dehşet anları kamerada

Bursa'da Tekel bayi işletmecisi Yılmaz Aslankılıç, para meselesi yüzünden husumetli olan S.Ö tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Aslankılıç kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yaşandı. Görüklü Mahallesi’nde Tekel Bayi işleten Yılmaz Aslankılıç müşterileri ile ilgillendiği anda husumetlisi S.Ö geldi. Elindeki pompalı tüfeği Yılmaz Aslankılıç’a yönelten S.Ö ateş açmaya başladı. Saçmaların vücuduna isabet ettiği Aslankılıç, kanlar içinde yere yığılırken müşlteriler ise panik içerisinde kaçtı.

S.Ö ise elindeki pompalıyla Yılmaz Aslankılıç’ı vurduktan sonra kaçarak uzaklaştı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Müşterilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz Aslankılıç yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Gözaltına alındılar

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, S.Ö. ile olayla ilgisi olduğu tespit edilen Y.K. (25) ve A.G.'yi (52) saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı.

Dehşet anları güvenlik kameralarında

Bu arada olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde S.Ö.’nün iş yerine geldiği, kasada oturan Yılmaz Aslankılıç’a pompalı tüfekle bir el ateş açtığı, Aslankılıç’ın yere düştüğü görüldü.

1,5 ay önce ropörtaj vermişti

Yılmaz Aslankılıç, yaklaşık 1,5 ay önce sağlık çalışanlarının virüsten korunması amacıyla Bursa'da bir otomobil firması tarafından hastaneler için üretilen biyolojik örnek alma kabiniyle ilgili yapılan haberde röportaj vermişti.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.