Kanser tedavisi görüyordu! Ünlü teknik adam Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ortaya çıktı! İşte son hali

Kanser tedavisi gören eski Beşiktaş ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş - Galatasaray mücadelesini tribünden takip etti.

Kanser tedavisi görüyordu! Ünlü teknik adam Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ortaya çıktı! İşte son hali

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftası kritik bir maça sahne oldu. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş evinde konuk ettiği Galatasaray’ı Saiss, Amir ve Aboubakar’ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Maça taraftarların yanı sıra birçok futbol insanı da ilgi gösterdi. Bu isimlerden biri de eski Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum oldu.

Kanser tedavisi görüyordu! Ünlü teknik adam Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ortaya çıktı! İşte son hali - Resim : 1

 MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Kariyerinde Fenerbahçe’yi de çalıştıran Daum, mücadeleyi tribünde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile birlikte izledi. Daum, karşılaşma sonrası ise Şenol Güneş ile Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti.

Kanser tedavisi görüyordu! Ünlü teknik adam Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde ortaya çıktı! İşte son hali - Resim : 2

"BEN SAVAŞÇIYIM, MÜCADELE EDECEĞİM"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda kansere yakalanan başarılı futbol adamı, "Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim” demişti.