Kansere yakalanan Armağan Çağlayan’ın paylaşımı kafaları karıştırdı!

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan geçtiğimiz aylarda akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Başarılı bir ameliyatın ardından Youtube yayınlarını bırakan Çağlayan’ın sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşım sevenlerinin kafasının karışmasına neden oldu.

Kansere yakalanan Armağan Çağlayan’ın paylaşımı kafaları karıştırdı!

Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, son dönemde yaptığı işlerin oldukça başarılı gitmesinin ardından geçtiğimiz aylarda sevenlerine üzücü bir haber vermişti. Akciğerinde kitle tespit edildiğini dile getiren Armağan Çağlayan, bu kitlenin büyük ihtimalle kanser olduğunu söylemişti. 

BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİ

Pataloji sonuçlarının çıkmasının ardından başarılı bir operasyon geçiren Çağlayan, yaptığı yeni paylaşımda ise bir süreliğine işlerine ara vermek zorunda olduğunu duyurdu. Bu haber ünlü televizyoncunun hayranlarını üzdü. 

SON PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Çağlayan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise kafa karışıklığına neden oldu. Çağlayan, Youtube'deki programının yeni bölümünü paylaştı. Hayranları da ünlü ismin yeniden ekranlara döndüğünü düşündü.

GERÇEK ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre Armağan Çağlayan'ın paylaştığı prpgramın stok program olduğu ve yeni çekilmediği öğrenildi. Çağlayan'ın önceden çekilen programları Şubat ayı ortasına kadar yayınlanmaya devam edecek. Sonrasında ise işleri ekibi yürütecek.  

Kansere yakalanan Armağan Çağlayan’ın paylaşımı kafaları karıştırdı! - Resim : 1