Kansere yakalandığı söylenmişti! Usta sanatçı gerçeği açıkladı! “Sizden sadece dualarınızı istiyorum”

Gırtlak kanserine yakalandığı iddia edilen, Kahtalı Mıçe lakaplı sanatçı Mustafa Aslan'dan ilk açıklama geldi. Usta sanatçı gırtlak kanserine yakalandığı iddiasını yalanladı. “Sizden sadece dualarınızı istiyorum” dedi.

Kansere yakalandığı söylenmişti! Usta sanatçı gerçeği açıkladı! “Sizden sadece dualarınızı istiyorum”

Türk halk müziğinin usta ismi Mustafa Aslan, büyük depreme memleketi Adıyaman'da yakalanmıştı. Çok sayıda akrabasını kaybeden Kahtalı Mıçe’den gırtlak kanserine yakalandığı ekonomik durumunun da kötü olduğu iddia edilmişti.

Kansere yakalandığı söylenmişti! Usta sanatçı gerçeği açıkladı! “Sizden sadece dualarınızı istiyorum” - Resim : 1

"GIRTLAK KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU"

 'Felaket Tellalı' olarak tanınan Onur Akay, Kahtalı Mıçe'nin gırtlak kanserine yakalandığını duyurmuştu ve detaylı bilgiler vermişti. Akay "Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya’da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin" açıklamasıyla usta sanatçının sevenlerini üzmüştü.

Kansere yakalandığı söylenmişti! Usta sanatçı gerçeği açıkladı! “Sizden sadece dualarınızı istiyorum” - Resim : 2

"SİZDEN SADECE DUALARINIZI İSTİYORUM"

 İddiaların ardından Aslan'dan açıklama geldi. Kanser olmadığını belirten Aslan, "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum. Selam ve dua ile." ifadelerini kullandı.