Kansere yenik düşen Ayşenur Parlak'ın eşine yazdığı son mesaj yürek burktu!

12 yaşından bu yana kanserle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak dün akşam saatlerinde kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk annesi olan Parlak'ın eşi Savaş Parlak'a yazdığı son mesaj yürekleri burktu. İşte o mesaj...

Kansere yenik düşen Ayşenur Parlak'ın eşine yazdığı son mesaj yürek burktu!

Yıllardır kanser hastalığıyla mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak dün akşam saatlerinde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kansere karşı verdiği mücadele ile yüzbinlerce takipçisine örnek olan Parlak'ın ölüm haberini eşi sosyal medya hesabından duyurdu.

Parlak'ın eşi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadelerini kullandı.

Kansere yenik düşen Ayşenur Parlak'ın eşine yazdığı son mesaj yürek burktu! - Resim : 1

"SEN BENİM BU DÜNYADAKİ CENNETİMSİN"

Kanserle mücadelesiyle hafızalara kazınan Ayşenur Parlak'tan geriye ise eşi Savaş için yazdığı şu son satırlar kaldı:

"Hayatımda verdiğim en doğru karardı seni sevmek. Dönüp baktığımda mutlu anılardan başka bir şey hatırlamamak bunun en büyük kanıtı. Doğum günlerinin 13 tanesinde yanında olabildiğime şükretme 13 tanesine daha şahit olmanın hayaliyle iyi ki doğdun benim güzel adamım. Sen benim bu dünyadaki cennetimsin."

Kansere yenik düşen Ayşenur Parlak'ın eşine yazdığı son mesaj yürek burktu! - Resim : 2