Kaos kehanetleri gerçek mi oluyor? 24 Eylül kaosun başlangıcı mı? Kimler dünyayı kaosa sürüklüyor? Serhat Ahmet Tan Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı’nda açıkladı

Araştırmacı-yazar Ömer Faruk İspir, Dr. Serkan Tekin, Araştırmacı-Yazar Serhat Ahmet Tan; Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programına konuk olarak gizemli sorulara yanıt aradı. Araştırmacı-yazar Serhat Ahmet Tan, “Kontrollü olarak kargaşa döneminin sonunda büyük devletler parçalanacak” ifadelerini kullandı.

tv100 ekranlarında ilgili ile takip edilen Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programında ünlü kâhin Nostradamus’un “Robot istilası ve Astroid saldırısı, iklim değişikliğinden dolayı 40 yıl yağmur yağmayacak, enflasyon kitlesel açlığa neden olacak, Charles tahttan çekilecek, tehditkâr yeni bir para seçilecek,3. Dünya Savaşı 7 ay sürecek” şeklindeki kehanetlerinin konu başlıkları masaya yatırıldı.

“Büyük devletler parçalanacak”

Araştırmacı-yazar Serhat Ahmet Tan, kehanetlere ilişkin yaptığı açıklamasında, “Benim gördüğüm şeylere göre, bütün bu korona virüs, virüs süreci sonrasındaki hiperenflasyon bunların hepsi dünyada kontrollü olarak yeni bir kargaşa döneminin sonunda büyük devletler parçalanacak; küçük devletler de onların kontrolünde birleştirilecek” ifadelerini kullandı.