Kapakları açıldı, yavru keçi sürüsü meleyerek tek bir yere akın etti. Hepsinin amacı ortaktı. Ortaya yürekleri ısıtan görüntü çıktı

Kapakları açılan yavru keçi sürüsü meleyerek tek bir yere doğru koşmaya başladı. Hepsinin ortak bir amacı vardı, karınlarını doyurmak. Sevimli yavru keçiler, birbirleriyle yarışarak tek tek kendileri için dizilen biberonların olduğu yere geldi. O kadar acıkmışlardı ki birbirlerinin üzerine çıkarak süt içmeye çalıştılar. Ortaya yürekleri ısıtan çok sevimli bir görüntü çıktı.

Bir çiftlik bulunan 9 yavru keçinin beslenme saati geldiğinde ortaya çıkan görüntüler izleyenleri gülümsetti. Önce yavruların sütlerini uygun bir şekilde şişelere doldurup ısıtan çiftçi, yavruların biberonlarını onlar içinde tek tek sıralayabildiği alana dizdi. Sonra da gidip yavruların bulunduğu ağılın kapağını açtı.

HEPSİNİN ORTAK BİR AMACI VARDI

Kapaoğı açılan yavru keçiler, meleyerek koşmaya ve birbirleriyle yarışmaya başladı. Hepsinin ortak bir amacı vardı, karınlarını doyurmak. Hepsi gidip biberonlarını buldu ve karınlarını doyurmaya başladılar. Ortaya yürekleri ısıtan çok sevimli bir görüntü çıktı.