Kapanı kurup ufaklığı yakaladı ancak öldürmek istemeyince kurtarmak için yardım istedi. Sonrasında yaptıklarını izleyenler şaşkına döndü.

Evinde fare olduğunu fark eden genç kız, kapan kurdu. Kapan ile yakaladığı fareyi kayda alan genç kız, yaratığın çok küçük sevimli olduğunu, onu öldürmek istemediğini söyledi ve takipçilerinden yardım istedi. Sonrasında ise zavallı yaratığın pis olduğunu düşünerek onu banyoya sokup farenin banyo yaptığı anları kayda aldı. O görüntüler "Yıkanışını izledikten sonra fareyi evlat edinmek zorunda kalabilirdim" notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

Evinde fare olduğunu fark edince kapan kurdu ancak yakaladığı farenin hala canlı olduğunu görünce ona kıyamadı. Minik fareyi, kapandan kurtardı. Kirli olduğunu düşünen genç kadın, küveti bir miktar su ile doldurup fareyi içine koydu. Uzaktan kaydetmeye devam ettiği fareye dokunamayacağını söyleyen genç, farenin kendi kendine duş aldığı görüntüleri paylaştı. Bazı kullanıcılar minik farenin çok sevimli olduğunu düşündüğünü söyledi.

Kapanı kurup ufaklığı yakaladı ancak öldürmek istemeyince kurtarmak için yardım istedi. Sonrasında yaptıklarını izleyenler şaşkına döndü. - Resim : 1