Kapılar açıldı, 100 tanesi aynı anda var güçleriyle AVM'nin içinde koşmaya başladı. Alışveriş yapanlar neye uğradıklarını şaşırdı

Çin'deki AVM'de dünyanın en tuhaf anlarından birini yaşayan müşteriler neye uğradıklarını şaşırdı. AVM'de bulunan evcil hayvan kafesinin kapıları aniden açılınca orada bulunan 100 köpek bir anda AVM'nin içinde koşturmaya başladı. Çalışanlar, köpeklerin peşinden koşarken heyecanlı köpekler kaçmayı sürdürdü. Ortaya renkli görüntüler çıkarken köpeklerin tek tek toplandığı bildirildi.

Çin'deki AVM'de dünyanın en tuhaf anlarından birini yaşayan müşteriler neye uğradıklarını şaşırdı. Shenzhen, Guangdong'daki kafede çalışanlar, birisinin kapıyı açık bırakarak 100 köpeğin alışveriş merkezine koşmasına izin verdiğini ve bu durumun alışveriş yapanları şaşırttığını ve memnun ettiğini söyledi.

Kapılar açıldı, 100 tanesi aynı anda var güçleriyle AVM'nin içinde koşmaya başladı. Alışveriş yapanlar neye uğradıklarını şaşırdı - Resim : 1

HEYECANLI HAYVANLARI TOPLAMAYA BAŞARDILAR

Kafe çalışanları, işletme sahibinin uzun bir aradan sonra kafeyi ziyaret etmesi nedeniyle köpeklerin heyecanlandığını söyledi. Çalışanlar, köpeklerin peşinden koştular ve kapalı alanda uzun süren bir kovalamacanın ardından ortaya renkli görüntüler çıkaran köpeklerin tek tek toplandığı bildirildi.