Kara Bela filmi konusu nedir? Kara Bela filmi oyuncuları kimdir? Kara Bela filmi nerede çekildi?

Başrolünde Leyla ile Mecnun'dan tanıdığımız Cengiz Bozkurt'un bulunduğu Türk yapımı komedi Kara Bela filmi konusu nedir gibi aramalar yapılıyor. Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği film bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Peki, Kara Bela filmi oyuncuları kimdir? Kara Bela filmi nerede çekildi?

Kara Bela filmi konusu nedir? Kara Bela  filmi oyuncuları kimdir? Kara Bela filmi nerede çekildi?

Başrolünü Cengiz Bozkurt'un canlandırdığı, yönetmenliğini ve sanaryo yazarlığını Leyla İle Mecnun'un da senaristi olan Burak Aksak'ın üstlendiği Kara Bela filmi, bu akşam saat 20:00'de tv'de yayınlanacak. L&M dizisinde "Erdal Bakkal" olarak tanıdığımız Cengiz Bozkurt, filmde "Kudret" karakterine hayat veriyor. Sinemaseverler ise Kara Bela filmi konusu nedir? gibi araştırmalar yapıyor. Filmde, sıradan hayarı tepetaklak olan Kudret'in çok sevdiği arabası ile Antep yolculuğu anlatılıyor. Peki, Bozkurt'un yanı sıra Kara Bela filmi oyuncuları kimdir? Film hakkında merak edilen tüm detayları sizler için sıraladık. Kara Bela filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Kara Bela filmi konusu nedir? Kara Bela  filmi oyuncuları kimdir? Kara Bela filmi nerede çekildi? - Resim : 1

Kara Bela filmi konusu nedir?

Kudret, hayatı daima kuraslına göre yaşayan bir karakterdir. Bir gün yaşadığı beklenmedik sürprizlerle hayatı alt üst olan Kudret, çok sevgiği arabası Kara Bela ile Antep yolculuğuna çıkar. Kara Bela filminde Kudret'in yaşadığı macera dolu yolculuk ve gelişen olaylar, Burak Aksak'ın kaleminden komik bir şekilde anlatılıyor. 

Kara Bela filmi konusu nedir? Kara Bela  filmi oyuncuları kimdir? Kara Bela filmi nerede çekildi? - Resim : 2

Kara Bela filmi oyuncuları kimdir?

Film 18 Eylül 2015 tarihinde vizyona girdi. Toplam süresi 105 dk. olan Kara Bela filminin yönetmen koltuğunda Burak Aksak oturdu. Filmin senaryosunu yine usta senarist Aksak yazdı. Necati Akpınar ve BKM yapımı filmde Cengiz Bozkurt "Kudret" karakterine hayat verdi. Bozkurt'a ise filmde Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Mehmet Cihan Ercan ve Berat Yenilmez eşlik etti. Diğer oyuncular ise şöyle:

Erdal Tosun, Tarık Ünlüoğlu, Zihni Göktay, Zerrin Sümer, Hasibe Eren, Berat Yenilmez ve İştar Gökseven.

Kara Bela filmi konusu nedir? Kara Bela  filmi oyuncuları kimdir? Kara Bela filmi nerede çekildi? - Resim : 3

Kara Bela filmi nerede çekildi?

Komedi türündeki Kara Bela filmi, İstanbul, Adana ve Gaziantep'te çekildi.