Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı?

Kara Tahta dizisi TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. En son Çatı Katı Aşk dizisinde "Ateş" karakterine hayat veren Furkan Andıç başrolü canlandıracak. Peki, Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı?

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı?

Kara Tahta dizisinin tanıtım afişi geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. İlk bölüm fragmanı da yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu merak edildi. Dizide en son Çatı Katı Aşk dizisinde 'Ateş' karakteri ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Furkan Andıç başrol olarak yer alacak. Peki, Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünlü oyuncuya dizide Miray Daner eşlik ediyor. Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? İşte, 31 yaşındaki başarılı oyuncu Furkan Andıç'ın hayatı...

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

Furkan Andıç 4 Nisan 1990'da İstanbul'da doğdu. Andıç'ın annesi Boşnak, babası Trabzonludur. Ünlü oyuncu 3 erkek kardeşin ortancası olarak dünyaya gelmiştir. Andıç, ilkokulu ve lise eğitimini Ataşehir'de aldı. 2007 ysenesinde liseden mezun oldu ve Ukrayna'ya gitti. Andıç, Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. Eğitiminin ikinci yılında ekonomi bölümünde okudu.

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

Furkan Andıç, eğitim sistemindeki denklik koşulundan ötürü İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Ünlü oyuncu, bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde eğitim gördü ve 2011-2012 eğitim yılının 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. 2011 yılına gelindiğinde yakışıklı oyuncu Andıç, Kanal D'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakterien hayat verdi.

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

Andıç, asıl tanınırlılığını 2014 yılında yayınlanmaya başlayan Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakteri ile yakaladı. Andıç bu karakterle zengin bir ailenin tek çocuğunu canlandırdı. 2015' gelindiğinde ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde 18 bölüm Gökhan karakterine hayat verdi. Furkan Andıç'ı bu dizi ile dizi sektöründe en çok aranan isimlerden biri oldu.

Ünlü oyuncu, 2016'da Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Sinan karakterine hayat verdi. 2017 yılında ise Meryem dizisinde Savaş karakteri ile kamera karşısına geçti. 2019 yılında FOX'ta yayınlanan Her Yerde Sen'de Demir Erendil karakterine hayat verdi. Andıç en son, 2020 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı olarak karşımıza geçti.

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? - Resim : 5

Furkan Andıç, birçok reklam filminde de oynayarak oyunculuk kariyerine adım attı. 2011'de TNT'de yayınlanan 'Kolej Günlüğü' isimli dizi ile birlikte birçok dizide rol almaya başladı. Kolej Günlüğü'nde 'Mert' karakterine hayat verdi ve bu dizide başrol olarak yer aldı. 2007'de Eti Bi Dolu, 2008'de Vatan Computer, 2011'de Turkcell ve Marmara Forum AVM'nin reklamlarında oynadı. 

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? - Resim : 6

201'de yayınlanmaya başlayan Kanal D'nin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Zeliş karakterine ilgi duyan bilişim meraklısı Levent'i canlandırdı. Yağmurdan Kaçarken'de Harun olarak karşımıza çıktı. Aşk Ekmek Hayaller'de Altan'ın büyüklüğünü canlandırdı. Çıkış yakaladığı Kaçak Gelinler dizisinde Selim İnan karakterine hayat verdi. 2015'in Ağustos ayında Andıç, Kırgın Çiçekler dizisine dahil oldu. Fakat nülü oyuncu 11. bölümde girdiği dizinin 29. bölümde ayrıldı. 2016'da Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Sinan/Tankut karakterine hayat verdi. 2017 yılında Meryem dizisinde 'Savaş' karakteri ile karşımıza çıktı.

FURKAN ANDIÇ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

-Kolej Günlüğü

-Umutsuz Ev Kadınları

-Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu

-Yağmurdan Kaçarken

-Aşk Ekmek Hayaller

-Kaçak Gelinler

-Kırgın Çiçekler

-Tatlı İntikam

-Meryem

-Kardeş Çocukları

-Her Yerde Sen

-Çatı Katı Aşk

-Kara Tahta

Kara Tahta'nın 'Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç hangi dizilerde oynadı? - Resim : 8

FURKAN ANDIÇ HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

-Damat Takımı