Karadeniz kıvıl kıvıl hamsi kaynıyor! 3 kilogramı 100 TL'den satılan hamsiler kapış kapış gidiyor

Kış mevsiminin en sevilen balıklarından birisi olan hamsi bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi en çok tercih edilen balıklardan birisi olmaya devam ediyor. Bu yıl Karadeniz'de bol miktarda avlanan hamsi balıkçıların yüzünü güldürüyor.

Karadeniz kıvıl kıvıl hamsi kaynıyor! 3 kilogramı 100 TL'den satılan hamsiler kapış kapış gidiyor

Karadeniz'in en sevilen balıklarından birisi olan hamsi bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi en çok tercih edilen balıklar arasında yer alıyor. Bu yıl Karadeniz'de oldukça bol olan hamsi hem balıkçıların hem de alıcıların yüzünü güldürdü.

Denizlerde sayıca bol olan hamsinin fiyatınında diğer balıklara oranla daha uygun olması hamsiye olan rağbeti arttırıyor. Karadeniz'de sayıca çok olan hamsinin yanında neredeyse hiç bulunamayan palamut ise tazgahların aranan ismi haline geldi. 

KARADENİZ HAMSİ İLE KAYNIYOR

Hamside son yılların en bereketli sezonu yaşanırken, 3 kilogramı 100 TL’den satılmaya devam ediyor. Balıkçılar, hamside bolluğun sürdüğünü ancak bu zamana kadar pek görüntü vermeyen palamutta umutların tükendiğini bu balık için sezonunun bittiğini söylediler.

 

Karadeniz kıvıl kıvıl hamsi kaynıyor! 3 kilogramı 100 TL'den satılan hamsiler kapış kapış gidiyor - Resim : 1

HAMSİNİN 3 KİLOGRAMI 100 TL'DEN SATILIYOR

Trabzon Balık Hali’nde tezgâhları bol miktarda süsleyen hamsinin 3 kilogramı 100 TL’den satılırken vatandaşın yoğun ilgisini çekiyor. Balıkçılar hamside son yılların en bereketli sezonunu yaşadıklarını belirtirken hamsinin bolluğu diğer balık çeşitlerinin fiyatını aşağıya çektiğini söylediler.

 

Karadeniz kıvıl kıvıl hamsi kaynıyor! 3 kilogramı 100 TL'den satılan hamsiler kapış kapış gidiyor - Resim : 2