Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Arslan’dan “Dayan Yüreğim” 

Karadeniz Müziği geçmişten günümüze kadar bir çok yeni eserle repertuvarını yenilemeye devam ediyor. Bu eşsiz müzikletin temsilcilerinden bir tanesi de Volkan Arslan.. 

Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Arslan’dan “Dayan Yüreğim” 

2020 yılının ilk aylarında “İmerafera” ve “Mevlam Saklasın Seni” adlı iki tekli çalışmasıyla gündeme gelen Volkan Arslan yeni tekli çalışması ile de bu repertuarın zenginleşmesine katkıda bulunuyor. Şarkıda bir de konuk sanatçımıza yer veriyor Volkan Arslan ; Geçtiğimiz sene çıkarttığı “Pulim” adlı eseriyle milyonlarca dinleyiciye ulaşan Karadeniz müziğinin yeni seslerinden Seren Uzun.. Bu yeni şarkının söz ve müziği son zamanların güçlü bestecisi Erkan Ketenci.. Aranjesi ise yine Türk halk müziğine emek vermiş ve bir çok Türk halk müziği ve dizi müziklerinde imzası olan Engin Arslan.. Şarkının klip yönetmenliğini ise Tankutay Doğu üstleniyor. 

Müzik hayatı boyunca 4 Albüm , 7 single , TRT ekranlarında sunmuş olduğu müzik Programı , TRT radyolarında yaptığı müzik programları ile Karadeniz müziğine katkısı olan Volkan Arslan bu yeni tekli çalışması ile de kitlesini genişletmeyi hedefliyor.

“Dayan Yüreğim” duygusal sözleri ve naif tınısıyla dinleyicilerin yüreğine dokunacak.. 5 Haziran Cuma günü ILS VİSİON etiketiyle tüm dijital platformlarda ve YouTube ‘da yayınlanacak..