Sevgilisi tutuklanan oyuncu Ayşegül Çınar: Beni bitirdi, keşke onu hiç tanımasaydım

Karaköy’deki bir otelde sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile karıştığı kavgada gözaltına alındıktan sonra konuşan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, olay gecesini anlattı. Çınar, ""Furkan hem kendini, hem beni bitirdi ama onu seviyorum" ifadelerini kullandı.

Sevgilisi tutuklanan oyuncu Ayşegül Çınar: Beni bitirdi, keşke onu hiç tanımasaydım

Karaköy’deki bir otelde sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile ortalığı savaş alanına çevirmekle suçlanan oyuncu Ayşegül Çınar konuştu.

"Furkan'ı resmen linç ettiler"

Ayşegül Çınar, olay gecesini bu sözlerle anlattı:

İlerleyen saatlerde yan masadaki bir adam, Furkan'ın kafasında şişe kırdı. Furkan bunun üzerine cinnet getirdi. O adamla kavga ederken, restoran görevlileri sevgilimin üstüne çullandı. Furkan'ı resmen linç ettiler. Sonra olay yerine polis geldi."

Ayşegül Çınar 'Bu saatten sonra bana kimse iş vermez' diyerek isyan etti.

Sevgilisi tutuklanan oyuncu Ayşegül Çınar: Beni bitirdi, keşke onu hiç tanımasaydım - Resim : 2

"Hem kendini, hem beni bitirdi ama onu seviyorum"

"Furkan, polisin silahını alıp havaya ateş açtı. Bunu, kavga bitsin diye yaptı. Orada mağdur olan bizdik ama tüm Türkiye bizi linç etti. Ben polise kafa falan atmadım. Zaten bunu yapmış olsam serbest kalmaz, cezaevinde olurdum. Tamam Furkan'ın öfke sorunu var, bunu biliyorum. Ama onu seviyorum. Keşke onu hiç tanımasaydım. Hem kendini, hem beni bitirdi. Kariyerim mahvoldu. Ailemin güvenini ve işimi kaybettim. Artık kimse bana iş vermez. yapayalnız kaldım!"

Öte ayndan Çınar, Sedat Peker itirafı ağızları açık bırakmıştı.

"Sizi tek tek vurdurtacağım”

Çalıkoğlu’nun mekândan çıkarıldığı sırada polislere engel olmak isteyen oyuncu Ayşegül Çınar ise, “Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara’daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım” demişti.

Kaynak: Sabah