Karaman'da ortalığı kasıp kavurdu. Taş üstüne taş bırakmadı. Hayvan çadırlarını yerle bir etti, inceleme başlatıldı

Karaman’a bağlı Kazımkarabekir ilçesinde ortalığı kasıp kavuran şiddetli rüzgar ve fırtına taş üstünde taş bırakmadı. Demir profillere sahip olan hayvan çadırlarını bile toz duman etti. İnceleme başlatıldı.

Karaman'da ortalığı kasıp kavurdu. Taş üstüne taş bırakmadı. Hayvan çadırlarını yerle bir etti, inceleme başlatıldı

Karaman ve çevresinde 2 gündür etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli rüzgar ve fırtına en çok Kazımkarabekir ilçesinde etkili oldu. İlçede demir profilden yapılan seyyar hayvan çadırları şiddetli rüzgar ve fırtınaya dayanamayarak yerinden sökülerek yıkıldı.

Karaman'da ortalığı kasıp kavurdu. Taş üstüne taş bırakmadı. Hayvan çadırlarını yerle bir etti, inceleme başlatıldı - Resim : 1

İNCELEMELERDE BULUNDU

Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Salih Kaya, rüzgar ve fırtınanın yıkarak zarar verdiği hayvan çadırlarında incelemelerde bulundu. Yetkililerden yaşanan hasarlarla ilgili bilgi alan Kaymakam Kaya, hayvan çadırları yıkılan üreticilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Karaman'da ortalığı kasıp kavurdu. Taş üstüne taş bırakmadı. Hayvan çadırlarını yerle bir etti, inceleme başlatıldı - Resim : 2