Karamollaoğlu'ndan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama! Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM Genel Kurulunda fenalaşarak hastaneye kaldırılan partisinin Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci henüz yerinde değil, inşallah o da yerine gelir." dedi.

Karamollaoğlu'ndan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama! Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok

Dün TBMM Genel Kurulunda fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, hastanede tedavi altına alındı.

Beraberindeki heyetle Bilkent Şehir Hastanesi'ne gelen Karamollaoğlu, Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı.

Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin Karamollaoğlu, açıklama yaptı.

"DÜNDEN BUGÜNE ÇOK BÜYÜK BİR DEĞİŞİKLİK YOK"

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Karamollaoğlu, hastane başhekimiyle görüştüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Başhekim bey, arkadaşlarıyla bir konsültasyonda bulundu. Biraz önce de bize bilgi verdiler. Buna göre dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci henüz yerinde değil, inşallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettikleri gibi bundan sonra da aynı desteği devam ettirecekler. Bekleyip göreceğiz, inşallah ümit ederiz ki hem doktorlarımızın müdahalesi hem de dualarla Hasan Bey kardeşimiz normal hayatına dönecek bir noktaya gelir. Temennimiz ve duamız bundan ibaret. Şu anda dünden bugüne bir değişikliğin olmadığı ifade edildi."