Kararını verdi! A Milli Takım’a Can Uzun müjdesi

Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, A Milli Takım tercihini Türkiye’den yana kullandı. 18 yaşındaki on numara teknik direktör Vincenzo Montella kadroya alırsa EURO 2024’te A Milli Takım forması giyecek.

Kararını verdi! A Milli Takım’a Can Uzun müjdesi

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg’te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Can Uzun’un hangi milli takımı seçeceği belli oldu. Almanya ve Türkiye’nin teklif yaptığı futbolcu kararını verdi.

Kararını verdi! A Milli Takım’a Can Uzun müjdesi - Resim : 1

MİLLİ TAKIM TERCİHİNİ YAPTI

18 yaşındaki genç on numara, Habertürk’ün haberine göre milli takım tercihini A Milli Futbol Takımımızdan yana kullandı.

Teknik direktör Vincenzo Montella kadroya alırsa EURO 2024’te A Milli Takım forması giyecek.

Kararını verdi! A Milli Takım’a Can Uzun müjdesi - Resim : 2

CAN UZUN'UN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Can Uzun, bu sezon oynadığı 22 maçta 14 gol attı, 3 asist yaptı.

TFF’DEN CAN UZUN AÇIKLAMASI

Geçen hafta TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Sky'a Can Uzun hakkında yaptığı açıklamada, "Uzun, U17 takımımızda oynadı ve bizim oyuncumuz. 2005 doğumlu, A takımımızda Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki genç oyuncumuz daha var. Sıradaki Can Uzun olmalı, bunu o da biliyor. Kararını verip devam etmeli" demişti.