Karasu'da yapılan fuhuş operasyonunda 5 kişi tutuklandı! Yabancı uyruklu 61 kadın sınır dışı edildi!

Sakarya ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 300 polisin katılımıyla gerçekleşen fuhuş operasyonunda, yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ve yer temin ettiği belirlenen 1'i Özbekistan uyruklu kadın, 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 84 fişek, 7 dolu kartuş, yüklü miktarda para ele geçirildi. Ayrıca, 49 Özbekistan, 8 Azerbaycan ve 4 Türkmenistan uyruklu kadınlar ise sınır dışı edilecek.

Karasu'da yapılan fuhuş operasyonunda 5 kişi tutuklandı! Yabancı uyruklu 61 kadın sınır dışı edildi!

Sakarya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı. Sakarya ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "fuhşa aracılık ve yer temini" suçu kapsamında çalışma yürütüldü.

Çalışma kapsamında 300 polisin katılımıyla 25 Kasım'da gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ve yer temin ettiği belirlenen 1'i Özbekistan uyruklu kadın, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Karasu'da yapılan fuhuş operasyonunda 5 kişi tutuklandı! Yabancı uyruklu 61 kadın sınır dışı edildi! - Resim : 1

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 84 fişek, 7 dolu kartuş, yüklü miktarda para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.A, C.B, C.Ç.K, İ.K. ile Z.K. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.D. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

Karasu'da yapılan fuhuş operasyonunda 5 kişi tutuklandı! Yabancı uyruklu 61 kadın sınır dışı edildi! - Resim : 2

Operasyonda yakalanan 49 Özbekistan, 8 Azerbaycan ve 4 Türkmenistan uyruklu kadın ise işlemlerinin ardından sınır dışı edilecek.