Karayolunda gece karanlığını yara yara giden araç sürüsü, yol kenarında yerde sürünen canlıyı görünce dehşete düştü. Orada olması imkansızdı

Karayolunda gece karanlığını yara yara giden araç sürücüsü, yol kenarında yerde sürünen canlıyı görünce dehşete kapıldı. Orada olması imkansız olan deniz canlısını kurtarmak için hemen yetkililere telefon etti. Kısa süre sonra polis ekipleri, sular çekilince yolunu kaybettiğini tahmin ettikleri foku güvenli bir şekilde okyanusa girebileceği bir bölgeye götürdü.

Gideceği yeri şaşıran fok, Massachusetts yolunda dolaşırken görüldü. Zavallı yaratık, polis tarafından suya geri götürüldü. Provincetown Polis Departmanı, akşam vardiyasındaki memurların Cape Cod yarımadasındaki AWOL Oteli yakınındaki yolda bir fok ihbarına yanıt verdiğini söyledi.

Karayolunda gece karanlığını yara yara giden araç sürüsü, yol kenarında yerde sürünen canlıyı görünce dehşete düştü. Orada olması imkansızdı - Resim : 1

SULAR ÇEKİLDİKTEN SONRA ORADA MAHSUR KALDI

Polis bir Facebook gönderisinde şöyle yazdı: "Tamamen yetişkin fok, sular çekildikten sonra bataklık bölgesinde ters dönmüş gibi görünüyordu." dedi. Memurlar, deniz memelisi için bir yol açtı ve onu okyanusa geri gönderileceği sahile kadar eşlik etti. Gönderide, "Fokun yaralanmadığı ve doğal yaşam alanına sorunsuz bir şekilde geri döndüğü" belirtildi.