Kardeş kavgası feci bitti! Doktorları bile şaşkına çevirdi: Küçük kız 1 hafta kafasına saplanan makasla yaşadı

Filipinler’de iki kardeş arasında çıkan kavga hastanede son buldu. Kalem yüzünden çıkan kavgada erkek kardeş kız kardeşinin kafasına çata fırlattı. Bu sırada çantanın içinde bulunan makas kız kardeşin kafasına saplandı. Aile tedavi için gerekli parayı bulamayınca da küçük kız 1 hafta boyunca kafasına makas saplı halde yaşamak zorunda kaldı.

Kardeş kavgası feci bitti! Doktorları bile şaşkına çevirdi: Küçük kız 1 hafta kafasına saplanan makasla yaşadı

Filipinler’de yaşayan Nicole Raga isimli küçük bir kız erkek kardeşiyle kalem yüzünden tartıştıktan sonra kabus dolu anlar yaşadı. 9 yaşındaki kız erkek kardeşinin fırlattığı çantanın içinde bulunan makasın kafasına çarpmasıyla acı içinde yere yığıldı.

1 HAFTA BOYUNCA KAFASINDA MAKASLA AMELİYAT OLMAYI BEKLEDİ

Kardeşlerin babası Rene kızının kafasında makası görünce onu hastaneye götürdü. Ancak aile tedavi için gerekli olan 30 bin Filipin Pesosu (yaklaşık 14 bin 154 TL) ödemeyince küçük kız 1 hafta boyunca kafasında makasla hastane odasına kaldı.

Kardeş kavgası feci bitti! Doktorları bile şaşkına çevirdi: Küçük kız 1 hafta kafasına saplanan makasla yaşadı - Resim : 1

BAĞIŞLARIN ARDINDAN AMELİYAT OLDU

Haberin sosyal medyada gündem olmasından sonra küçük Raga’nın ailesi, yerel bağışçıların yardımıyla gerekli olan parayı toplayabildi. Tedavi için gerekli para toplanınca Raga hemen ameliyata alındı. Şu anda iyileşme süreci devam eden küçük kızın babası Rene yerel basına yaptığı açıklamada, “Herkese bağışları için çok teşekkür ederiz. Doktorlar Nicole'ün tamamen iyileşeceğini söylediler. Beyninde bir hasar yok ve yaraları iyileşecek. Çok çabuk normale dönecek” dedi.

Filipinler’de iki kardeş arasında yaşanan kavga hastanede son buldu. İki kardeşin bir kalem için tartıştığı anlarda erkek kardeş ablası Nicole Raga’nın kafasına çanta fırlattı. O anlarda çantanın içinde bulunan makas Raga’nın kafasına saplandı. Küçük kız 1 hafta boyunca ailesi tedavi için gerekli olan parayı bulamadığından kafasındaki makasla yaşamak zorunda kaldı.