Kardeş ziyareti kanlı bitti! Almanya'dan ziyarete gelen kardeşini 5 kez bıçakladı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan şahıs, Almanya'dan kendisini ziyarete gelen kardeşiyle tartışmaya başladı. Tartışmada tansiyon yükselince, kardeşini 5 kez bıçakladı. Yaralı kardeş, tedavi için hastaneye kaldırılırken, şüpheli adam da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kardeş ziyareti kanlı bitti! Almanya'dan ziyarete gelen kardeşini 5 kez bıçakladı!

Bayraklı Emek Mahallesi 7284 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, kardeşini ziyaret etmek için Almanya’dan gelen İ.Y., ile kardeşi K.Y., arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine K.Y., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile kardeşi İ.Y.’yi vücudunun farklı yerlerinden 5 kez bıçakladı. Bağrışmaları duyan mahalle sakinlerince durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

Birçok suçtan kaydı varmış

İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince gözaltına alınan K.Y., ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayda kullanmış olduğu suç aleti de muhafaza altına alındı. Yaralı durumdaki kardeşi ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Öte yandan, K.Y.’nin birçok suçtan kaydı olduğu öğrenilirken, başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.