Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı!

Bursa'da yaşayan 43 yaşındaki Can Kaysuk, kardeşi 37 yaşındaki Raşit Kaysuk'a giderek kızını tanıdığı bir gençle evlendirmesini istedi. Aralarında tartışma çıkan kardeşlerin arasına Can Kaysuk'un oğlu da girdi. 16 yaşındaki yeğen F.K., amcası Raşit Kaysuk'u kalbinden bıçakladı. Raşit Kaysuk, hastaneye kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken F.K. tutuklandı, baba Can Kaysuk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı!

Kentte at arabasıyla hurdacılık yapan Can Kaysuk, kardeşi Raşit Kaysuk'tan, yeğeni G.K.'yi (17) tanıdığı bir gençle evlendirmesini istedi. Raşit Kaysuk olumsuz yanıt verince iki kardeş tartıştı. Tartışmanın ardından Can Kaysuk, ayrıldı.

"Yeğenimi neden benim istediğim gence vermiyorsun?"

Önceki gün Osmangazi ilçesi İvazpaşa Mahallesi'nde, çay ocağında oğlu F.K. ile oturan Can Kaysuk, yoldan geçen kardeşi Raşit Kaysuk'u gördü. İddiaya göre, "Yeğenimi neden benim istediğim gence vermiyorsun?" diyen Can Kaysuk ile kardeşi arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan F.K., yanındaki bıçakla amcası Raşit Kaysuk’u kalbinden yaraladı. Yakındaki bir özel hastaneye kaldırılan Raşit Kaysuk, yaşamını yitirdi.

Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı! - Resim : 1

Kaçan baba-oğul yakalandı

Kaçan F.K. ile babası Can Kaysuk, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nin Yunus ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden F.K. tutuklandı, babası Can Kaysuk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı! - Resim : 2

Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı! - Resim : 3

Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı! - Resim : 4

Kardeşine ‘Kızını bu gençle evlendir’ demişti! Kardeşi karşı çıkınca yeğeni kalbinden bıçakladı! - Resim : 5