Kardeşini toprağa veren Serdar Ortaç'ın cenazedeki bir görüntüsü herkesin yüreğini yaktı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, uzun süreden bu yana hastanede tedavi gören kardeşi Serkan Ortaç'ı kaybetti. Serkan Ortaç'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yakınları Ortaç ailesini yalnız bırakmazken, ünlü şarkıcının cenazedeki bir görüntüsü herkesin yüreğini yaktı.

Kardeşini toprağa veren Serdar Ortaç'ın cenazedeki bir görüntüsü herkesin yüreğini yaktı

Serdar Ortaç'ın H1N1 virüsüne yakalanan kardeşi Serkan Ortaç, bir yıldır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cenaze namazı Suadiye Camii'nde kılınan Serkan Ortaç, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilen Ortaç'ı ailesi ve yakın dostları yalnız bırakmadı. 

Kardeşini toprağa veren Serdar Ortaç'ın cenazedeki bir görüntüsü herkesin yüreğini yaktı - Resim : 1

SERDAR ORTAÇ'IN GÖRÜNTÜSÜ YÜREKLERİ YAKTI

Uzun süreden bu yana kendisinin de hastalıkla boğuştuğu bilinen Serdar Ortaç'ın cenazedeki bir görüntüsü ise adeta yürekleri sızlattı. Ünlü şarkıcının ayakta durmakta zorlanmasının ardından  hemen yakınındaki bir akrabasına başını koyduğu ve destek aldığı görüldü.

Kardeşini toprağa veren Serdar Ortaç'ın cenazedeki bir görüntüsü herkesin yüreğini yaktı - Resim : 2

YÜRÜRKEN DESTEK OLDULAR

Ayrıca yakınları Serdar Ortaç'a yürüdüğü sırada da destek oldu. Ünlü şarkıcının cenazeye gelemeyen dostları ise taziyelerini çelenkler ve telefon aracılığıyla bildirdi.