"Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server hakkında herkesi üzen bir gerçek ortaya çıktı

Türkiye'deki depremi haber almasının ardından evdeki tüm yorganları toplayıp, arabasına da bir Türk bayrağı asıp yola çıkan Server Beşirli'nin ciddi maddi zorluklar yaşadığı ortaya çıktı. Beşirli'nin ayrıca imkansızlıklardan dolayı çok sevdiği Türkiye'yi de hayatında hiç göremediği öğrenildi. Server şimdilerde ilk kez Türkiye'ye gelecek.

"Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server hakkında herkesi üzen bir gerçek ortaya çıktı

Deprem felaketi sonrası Bakü’den Türkiye’ye yardım ulaştırmak isteyen Server Beşirli’nin fotoğrafları gündem olmuştu. Depremlerden etkilenenlere destek için akrabalarından ve köy halkından topladığı yorganları Türk ve Azerbaycan bayrağının dalgalandığı eski aracının tavanına yükleyerek Bakü’ye giden Beşirli o yardımları Türkiye’ye ulaştırmaya çalıştı.

 "Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server hakkında herkesi üzen bir gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

“BAŞIMIZ SAĞ OLSUN”

Beşirli, “Çok üzüldüm ilk olarak. Başımız sağ olsun. Türkiye bizim kardeş ülkemizdir. Daha önce Türkiye’ye hiç gitmedim. Allah şifa versin, Allah rahmet eylesin. Çok kederliyiz. Allah yardımcımız olsun” dedi.Yardım toplamaya devam ettiklerini belirten Beşirli’nin yakını, “Destek oluyor herkes. Hoş karşılanıyor yardımlar. Bize de gurur veriyor ” dedi.

"Kardeşlerim dardayken bana durmak düşmez" diyen Server hakkında herkesi üzen bir gerçek ortaya çıktı - Resim : 2