Karı-kocanın kavgasına aileler karıştı, ortalık yangın yerine döndü! Silahların çekildiği kavgada 5 yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde boşanma aşamasındaki Gül-Oktay Korkmaz çiftinin arasında çıkan tartışmaya aileler dahil oldu. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada taraflar birbirlerine taş, sopa ve tüfeklerle saldırdı. Kavgada gelin ile 1 kişi tüfekten gelen saçmalarla, 3 kişi ise darbedilerek yaralandı.

Karı-kocanın kavgasına aileler karıştı, ortalık yangın yerine döndü! Silahların çekildiği kavgada 5 yaralı

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Almaşar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep’te oturan ve aynı zamanda kuzen olan Gül Korkmaz, eşi Oktay Korkmaz’la boşanma meselesi yüzünden tartışarak Birecik’teki baba evine gitti. Bunun üzerine Oktay Korkmaz, yakınlarıyla birlikte kayınpederi ve aynı zamanda amcası olan Ayhan Korkmaz’ın evine gitti. Bir süre evde görüşen tarafların arasında çıkan tartışma büyüyerek taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Çiğdem ve Gül Korkmaz tüfekten çıkan saçmalarla Ömer, Feyyaz ve Müslüm Korkmaz, taş ve sopa darbesiyle yaralandı.

Kavga ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavisine başlandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.