Karısının kendisini aldattığından şüphelenen adam, eşini otelde çıplak şekilde bastı

Amerika Birleşik Devletleri’nde filmleri aratmayan bir olay yaşandı. Eşinin sosyal medyada zaman geçirmesinden şüphelenen adam takip adam gerçekle karşılaştığında şoke oldu. Adam eşini bir otel odasında yarı çıplak bir şekilde yakaladı.

Karısının kendisini aldattığından şüphelenen adam, eşini otelde çıplak şekilde bastı

Amerika Birleşik Devletleri’nde karısının kendisinin aldattığını düşünen adam gerçeklerle karşılaşınca şoke oldu. Sosyal medyada çok fazla zaman geçiren kadının  OnlyFans hesabı olduğunu fark eden adam önce kimliğini gizleyerek karısının hesabına abone oldu.  Aldatılan adam o hesap üzerinden eşiyle farklı bir kimlikle otel odasında buluşmak için sözleşti.
 

Karısının kendisini aldattığından şüphelenen adam, eşini otelde çıplak şekilde bastı - Resim : 1
O ANLARI KAYIT ALTINA ALDI

Hiçbir şeyden haberi olmayan eşiyle otel odasında buluşan adam kapıyı açtığında ise karısını yarı çıplak bir şekilde yatağa uzanmış halde buldu. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden eşini karşısında gören kadın elindeki pembe bornozla yüzünü gizlemeye çalıştı.

Karısının kendisini aldattığından şüphelenen adam, eşini otelde çıplak şekilde bastı - Resim : 2

Kocasını bir anda karşısında gören kadın evlerinin iptoke parasını ödemek için OnlyFans hesabı açtığını söyleyerek kendisini açıklamaya çalıştı. Görüntülerde aldatıldığını öğrenen adam ise, “İpotek olması umrumda değil. Mazeretlerini kabul etmiyorum. Açıklanacak bir şey yok” diyerek duruma tepki gösterdi.