Kariyerinin son filmini çekiyor: Clint Eastwood "Juror #2" ile veda edecek

Oscarlı yönetmen ve Western filmlerinin efsane oyuncusu Clint Eastwood, yönetmenlik kariyerini noktalıyor. Eastwood, "Juror #2" adlı filmle son kez beyazperde de olacak. Filmin başrollerinde Nicholas Hoult ve Toni Collette'in rol alması bekleniyor.

Kariyerinin son filmini çekiyor: Clint Eastwood "Juror #2" ile veda edecek

En son film"Cry Macho", Eylül 2021'de HBOMax ve Warner Bros. tarafından yayınlanan oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood son filmini çekmeye hazırlanıyor. 

Sergio Leone imzalı Western filmleriyle parlayan oyunculuk kariyerine, 1970'lerden itibaren yönetmenliği de ekleyen 92 yaşındaki sanatçı, son filmi olarak lanse edilen "Juror #2" adlı yapımı yönetecek. 

Film, bir cinayet davasında kurbanın ölümünde bir payı olabileceğinden şüphelenilen bir jüri üyesini konu alıyor. 2 numaralı jüri üyesi, jürinin kararını etkilemek ve kendi sırrını korumak için mi mücadele edeceği yoksa katıldığı adalet sistemine teslim mi olacağı konusunda ahlaki bir çıkmaza yakalanmıştır.

Yönetmenlik kariyerinde "Unforgiven", "Gran Torino", "Mystic River", "Million Dollar Baby" gibi birçok filme imza atan Eastwood'un yeni filminin başrollerinde Nicholas Hoult ve Toni Collette'in rol alması muhtemel görünüyor.

Efsane oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood, 2005'te "Million Dollar Baby" ve 1992'de "Unforgiven" filmleriyle iki "En İyi Yönetmen" Oscar'ı kazandı. (NTV)